Sayfalar

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Sitemizde 1.yıl biterken.. Teşekkür

Kutlama

Yeni bir yayın yılına girerken bize ilham kaynağı olan Aksanat Felsefe Konferansları (Deleuze, Sanat ve Beden ilişkilerinden hareket) ile başlayan felsefe yolculuğumuz ve sonrasında, Spinoza'ya doğru yapılan (diğer etkinliklerle de) yükselen ilgimiz ve disiplinler arası çapraz yapıda süren okuma heyecanlarımız ile sürekli körüklenir ve aynı oranda sizlerle paylaşılır oldu.

(Sitenin yıllık toplamda 1800'e varan buluşmalarımıza sahne olamsı, aylık 400'e yaklaşan, haftalıksa 40 civarı seyreden uğrayışlar) ile oluşan ilginize ve desteğinize sonsuz teşekkürler..

Bu sayısal verilerden daha çok, sitenin okuyucuda bıraktığı izlerin ve o doğrultuda oluşan samimi içeriğin, niteliksel dönüşümünde varolan katkısının arttırılabilmesi düşüncesiyle başlattığımız anketler de, önümüzdeki yılın konularının kapsamında yönlendirici ve hatta yeniden yapılandırıcı bir rol oynayacaktır.

Kant'ın gösterdiği ayrımsal sınırda (Numen/Fenomen) ilerleyen temel bakış açısıyla incelemeleri sürdürme niyetiyle, paylaşımlarda felsefeyle birarada kalmanızı ve iyi okumalar yapmanızı dilerim..

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Kitaplar Yazarlar Okuma Yorum Özet Yayın Kütüphane Kaynak Cumhur KOCALAR İSTANBUL TURKEY

Psikodrama Grup Terapi Psikoloji Okul Eğitim Tiyatro An Felsefesi Cumhur Kocalar İstanbul Turkey